ponuda

FITNESS CLUB YOGA GYM 49

yoga gym 49

 

Yoga Gym 49 je fitness centar Beograd, specijalizovan u grupnim fitnes treninzima, sa preko 200 fitnes časova mesečno, 15 različitih vrsta grupni fitness programa kao i individualnim treninzima snage i kondicije. Yoga Gym 49 nalazi se u Kosovskoj ulici broj 49, Stari Grad, Beograd.

 

Yoga Gym 49 fitnes klub je ekipa profesionalaca uvek spremnih da vas dočekaju, saslušaju i daju podršku. To je ekipa uz koju ćete se zabaviti i dobiti željene rezultate. Yoga Gym 49 sadrži prvoklasnu opremu, efikasne fitnes programe i društvenu atmosferu. Naši instruktori su inspirisani fitnesom i orijentisani da vam daju sportski osećaj koji će vas podstaći da dostignete željenu fizičku formu. Pridružite nam se i doživite fantastično iskustvo.


Odlična lokacija, iza republičke skupštine, u samom centru grada Beograda, pruža Vam izvrsnu mogućnost za osveženje u dinamčnoj svakodnevnici. S obzirom da je u I parking zoni, fitness klub Yoga Gym 49 poseduje sopstveno parking mesto, koje je uvek rezervisano za Vas. U urbanom centru Beograda, naš prijatan ambijent će Vam omogućiti da u potpunosti uživate u mnogobrojnim programima kao što su fitness rekreacija, kardio, korekcija telesne težine, body building, teretana, korektivna gimnastika, relaksacija ili grupni programi.


Pravilna kombinacija kardio i strength treninga omogućava Vam skladan i pravilan razvoj, što omogućava balans između duha i tela. U ponudi su tri vrste: Aštanga Yoga, Hatha Yoga i Hatha Yoga 50+. Naš jedinstveni sistem vežbi, individualnih treninga i edukativnih programa pomažu Vam da na najbolji mogući način iskoristite svoje vreme i mislite na svoje zdravlje.
U sastavu Yoga Gym fitnes kluba Beograd, nalazi se teretana, kardio program, sala za grupne treninge, kao i Power Plate.


Yoga Gym 49 fitness centar Beograd nudi vam grupne fitness programe kao što su Hatha Yoga, Aštanga Yoga, Aerobik, Pilates, Tae Bo. Yoga Gym 49 fitness centar Beograd poseduje i Power Plate, koji unosi novu dimenziju wellness-a i mogu ga koristiti ljudi svih uzrata, načina života i fizičkih sposobnosti.
Power Plate je izazvao pravu revoluciju u borbi protiv starenja, industriji lepote i zdravlja. Ideja Power Plate o vibracionom treningu, nastalu od strane ruske svemirske agencije, proizvela je ovu mašinu kao mogućnost da se za vrlo kratko vreme postignu sjajni rezultati.


yoga gym 49 9

U Yoga Gym fitnes klubu možete uživati i u masaži. Posle treninga u teretani, mišićima naročito prija masaža, koja sprečava povrede i opušta telo.
Takođe, u našem fitnes klubu, posvetili smo pažnju i najmlađima, a u toku jednog ciklusa deca uče osnove sledećih sportova:
• bazični sportovi
• osnove sportova sa loptom
• korektivna gimnastika
• ritmika i ples
• osnove borenja

Školica sporta svoj rad bazira na najnovijim naučnim saznanjima iz oblasti sporta, zdravstvene preventive,pedagoške prakse, te metodike sportskog cčasa.
Ključne reči: Hatha Yoga, Ashtanga Yoga Aerobik, Pilates, Step Aerobic, Windor Pilates, TBW, Mix Aerobic, Power Plate, Individual trening, personal trening, Cardio Program, Winsor Pilates, T.A.G., joga, yoga, fitness centri u Beogradu, streching, Tae bo, taj bo, teretane u Beogradu, teretana, fitnes klub, fitness club, Fitness Club Yoga Gym49, karate, korektivna gimnastiku za decu, Sport i rekreacija Wellness centri i spa centri Fitness centri i teretane Fitness club Yoga Gym49 Beograd Srbija.

Lokacija: Beograd, Stari Grad, Centar, Kosovska 49

Kontakt

Kosovska 49, 11000 Beograd

011/322 9883, 061/6308926

 

Radno vreme

radnim danima od 9:00 do 23:00h,
subotom od 11:00 do 21:00h,
nedeljom od 13:00 do 21:00h

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

English version

Kljucne reci

Hatha Yoga, Ashtanga Yoga Aerobik, Pilates, Step Aerobic, Windor Pilates, TBW, Mix Aerobic, Power Plate, Individual trening, personal trening, Cardio Program, Winsor Pilates, T.A.G., joga, yoga, fitness centri u Beogradu, streching, Tae bo, taj bo, teretane u Beogradu, teretana, fitnes klub, fitness club, Fitness Club Yoga Gym 49, karate, korektivna gimnastiku za decu, Sport i rekreacija Wellness centri i spa centri Fitness centri i teretane Fitness club Yoga Gym 49 Beograd Srbija