ponuda

Vaš Android Trener

Android Health

Živimo u vremenu kada je skoro nemoguće zamisliti život bez IT tehnologije koja nas okružuje. Mobilni telefoni, tableti i drugi prenosivi uredjaji su svakodnevno pored nas kako bi nam učinili život zanimljivijim. Inspirisani time firma Peric Development je došla na ideju da napravi program teretane.net koji vam može pomoći u treningu opisom velikog broja vežbi i planiranju programa ishrane. U saradnji sa internacionalnim sertifikovanim personalnim trenerom Aleksandrom Stanišićem postignuta je saradnja kako bi se samo izvodjenje vežbi koje su prikazane na slikama u programu dovelo do perfekcije.

Untitled-1

Program teretane.net pored opisa velikog broja vežbi sadrži i tabele sa nutritivnim vrednostima namernica tako da vam te informacije prilikom instalacije ovog programa sa play store-a mogu biti dostupne i uvek pri ruci kada je to najpotrebnije.

 Program sadrži i veliku bazu podataka teretana u Beogradu i širom Srbije, gde možete naći adresu telefon i lokaciju na mapi teretane koju tražite. Ista usluga je dostupna i na sajtu teretane.net, gde možete takodje pretraživati lokacije teretana, kao i njihiv detaljan opis koji će vam pomoći da se odlučite za neku od njih.


UntitledEG1Program poseduje informacije koje mogu da budu od koristi početnicima i ljudima koji tek ulaze u svet fitnesa. Vežbe razvrstane po mišićnim grupam sa detaljnim opisom pokreta koji će vas voditi prilikom izvodjenja svakog pokreta.Savladajte osnovne vežbe i izgradite telo kakvo ste oduvel želeli. Sada možete biti sigurni da ćete vežbe izvoditi pravilno kao i da nećete lutati od teretane do teretane tražeći onu pravu. Vaš android trener je na dva klika od vas! Ovu android aplikaciju možete preuzeti besplatno na play store-u ili klikom na link.


12041668 10207770077275887_814720997_n-300x288


Tvorac ove aplikacije je Duško Perić, web designer-developer iz Beograda. Ima višegodišnje iskustvo u izradi web sajtova, web i mobilnih aplikacija. Vlasnik je IT firme Peric Development Beograda koja se bavi izradom web sajtova i web aplikacija. Više informacija na web sajtu: duskoperic.com


LOGO ZA TEXTOVE