ponuda

Trening na brzinu - saveti profesionalaca

Trening na brzinu

Sigurno ste se barem jednom našli u stisci s vremenom, a trening sveli na minimum. 

Ne želim ulaziti u to koliko ste ga kvalitetno odradili, ali uz sledeće savete naših profesionalaca, imaćete u vidu kako i šta uraditi u samo 15 minuta.

 

 

Toney Freeman

Toney Freeman

Ja mnogo putujem tako da se vrlo često nađem u ovakvoj situaciji. Kada odsednem u hotelu obično se fokusiram na kratke treninge s mnogo pumpe.

Nastojim odabrati hotel sa vlastitom teretanom tako da svoj trening mogu prilagoditi opremi koju poseduju.Nekada vam okolnosti to ne dozvole pa se morate snaći. Putovanja sigurno podstiču kreativnost u vama.

Trening na brzinu

 Jay Cutler

 Jay CutlerNašao sam se u mnogo situacija kada sam morao ograničiti vreme u teretani. To je obično povezano s putovanjima – nastupi ili potpisivanje autograma. U svojoj osnovi, takvi su treninzi povezani s brzim vežbama koje ne uključuju tonu tegova, nego napravite dve serije ovoga i dve serije onoga. Brzo se prebacujete s vežbe na vežbu i jako malo odmarate između, otprilike 30 sekundi.

Najvažnija stvar o kratkim treninzima: ne trenirajte ekstremno teško i ne iscrpljujte se. Ideja je ostati kretati se, držati krvotok ubrzanim čitavo vreme. I da se razumemo, ne koristite skroz lagane težine, nego umerene – i budite unutar opsega od 10 do 12 ponavljanja.


Trening na brzinu

Phil Heath

Phil HeathTreninge sam znao odraditi i u hotelskoj sobi kada nisam imao druge opcije.

Kada sam bio u srednjoj školi, ja i moj cimer smo se nadmetali u broju čučnjeva uza zid.

Gledali bismo TV, a za vreme reklama bi radili takve čučnjeve uza zid. Brutalni su.

U stvari, ne mogu se setiti žešćeg treninga nogu od superserija pravog čučnja i čučnjeva uza zid.

 

Trening na brzinu

Flex Lewis

Flex LewisVolim trenirati žestoko, ali kada se nađete u škripcu s vremenom, morate improvizovati kako bi vaš trening bio što bolji. Zapravo možete i profitirati takvim treningom jer služi kao dobar šok mišićima.

 

 

 

Trening na brzinu

Brandon Curry

Brandon Curry

Prednost kratkog treninga je da žestoko pogađate mišiće s jako malo odmora.

Na taj način izazivate faktor šoka. Intenzitet je toliko visok da nemate vremena ni popiti vode. Imam svoj način treniranja ramena kojeg sam nazvao „southern fried“.

Treniram tako da onda kada osetim da me ramena toliko peku i žare, jednostavno prestanem, legnem na pod i počnem se valjati.

Takav se 15-ominutni trening sastoji od nečega što zovem kompleks kablova za ramena. 

Odmarajte maksimalno 30-60 sekundi između serija.

Trening na brzinu - saveti profesionalaca

izvor: building-body.com