ponuda

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana:
  • 1

TEMA: MGF i PGF - MOCI I BOLNI (beyonde steroids)

MGF i PGF - MOCI I BOLNI (beyonde steroids) 12 years 3 months ago #1

  • Pedja Petrovic
  • Pedja Petrovic's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • http://wwwogistra-nutrition-sh​op.blogspot.com/
  • Poruke: 57
Svrha ovog texta je da citaoce informise o ovoj sve popularnijoj temi. Tekstove koje pisem ili prevodim iz ove oblasti nemojte shvatiti kao savet ili uputstvo za koristenje I obavezno se konsultujte sa lekarom pre koristenja bilo kojih lektova!!!



Na samom pocetku zelim odmah da kazem da ovaj text sluzi samo u informativne svrhe i da ne znaci da nekome predlazem upotrebu MGF ili bilo cega drugog i slicnog..

Dakle.peptidi koriste slicne mehanizme za rast kao ali ipak na drugaciji nacin od steroida.sta to znaci.Pa to da peptidi ditrketno uticu na tzv lokalne efekte uvecanja misica dok su smanjeni negativni efekti kao sto to rade aas,ne rezlutriaju u promenama sexulanih funkicja kao sto to cine aas.


Ne izazivaju retenciju vode,ostecenja jetre,porast holesterola.
Peptidi su veoma slicni prirodnom sistemu za misicni rast i oporavak.
Ovo je u neku ruku i logicno jer proces slican peptidima se odvija skoro kroz citav nas zivot,dok aas izazivaju nagle i brze hormonalne promene bilo da je to nagli porast misica ili niz negatvnih eekata.
Nema sumnje da su aas pomogli mnogima da su napakovali dosta misicne mase za veoma kratko vreme i sto je najgore,veoma ih je lako nabaviti na crnom trezistu,ali kada se uzme u ozbir koje su sve psoledice zbog neznanja pojedinaca koji ih koriste onda je sve prilicno jasno.

Svi korisnic aas imaju isti strah ili se vode stalno istom mislju prilikom svakog ciklusa/KAKO DA ZADRZE TESKO STECENU MISICNU MASU/

E onda se tu pojavljuju razno razni strucnjaci koji preprucuju PCT ali ne upozoravju ljude na ono glavno...da bi taj famozni PCT trebali da rade da stablziuju hormone,ako ga vec rade ne da im lazu kako ce da pomocu razno raznih vestackih pomoagla da zadrze to sto su i ako su dobili bilo sta.
Ali i pored dobrog pct i svega ostalog ostaje problem estrogena tj njegovog divaljnja u enkim slcajevima i nakon odrajdenog pct i gomile posledica od istog..

Sada ovde ispadne da ja pricam kako aas u stvari ne rade to zbog cega ih koriste milioni sprotista.NE. to nisam rekao.Samo cu sada pokusati da shvaite ono o cemu sam i poceo da pricam tj razliku izmedju aas koji jesu stetni,zahtevaju mnogo vremna,mnogo novca u usporedbi sa peptidima.

Uzimati peptide na pravilan nacin ukombinovan sa pravilnom ishranom i treningom kao sto se to radi kada ste na aas,pa cak se mozda moze i dozviliti da se unosi manje calorija nego kada ste recimo na nekom teskom aas ciklusu,na peptidima ce te da uvidite manje pomake u razvoju msicne mase i naravno da to nece biti sigurno kao sto mozete dobiti i do 15 kg od claise koju mnogi prperucuju tj testosteron +trenbolon recimo u kombinaciji sa jos nekim lekom kroz nekih 6-8 nedljea.
Korsnik peptida ce biti sretan i ako suspe da nabaci izmedju 3 i 5 kg za to vreme ali sada dolazi ona RADOSNA VEST ZA SVE

Svi dobijeni kg OSTAJU i bez ikakvih PCT-a i razno raznih cuda,znaci zelja je ostvariva i to STA VISE,vas metabloziam ne da se ne usporava kao nakon prestanka sa aas vec ostaje na istoj razini ili na nekim slucajevima se cak i ubrzao i sto je najbitnije i nakon kure sa peptidima tj sa IGF 1 ili sa MGF proces anabolizma se nastavlja po prinicpu kao da ste na kuri sa aas..

Ali da to malo priblizim..
opste je poznato mehanizam delovanja aas,ali u kratko,
Deluju na taj nacin da nateruju misicne stanice da budu vece,ali sto god te iste stanice postaju vece sve ih je teze naterati na to tj na rast kao recimo sto je to bilo na prvoj kuri sa aas.
Te celije su ogranicne u velicini, sa velicinom jezgra koja sadrze.
E sada...sto se god vise ta jezgra priblizavjaju jedno drugom jasno vam je da celija uskoro postaje tesna i da je daljni rast gotvo nemoguc ili je veoma spor.
Na nasu zalost celije odgovrne za miscni rast tj tzv MYOTUBULES nemaju mogucnost da se dele kao druge stanice od kojih se neke nalze u nasem telu i imaju tu mogucnost.

Ali..postoje sretnici koji se zovu ,GENETSKI OBDARENI,pa tako nasa genetika u stvari odredjuje broj myotubules-a,a neki od tih sretnika su obdareni sa uvecanim brojem tih stanica i hormona koji uticu na istu..pa iz tog razloga i niej cudo sto neki ljudi fenomennalno reaguju na aas dok se drugi muci,a odgovr na to lezi tu tome da posto stanica ima nekoliko jezgra aas nisu u stanju da zatvore sve od jednom nego samo kroz duzi vremenski period a sto je ujedno mnogo duze od obicnih smrtnika kojima se receptori otupljuju vec nakon 6 weeks..verujte..da takvih znam na hiljade...nesretnika koji su u pokusajima cak i unistili svoje zdravlje ne shvatajuci da odgovr ne lezi u besomucnom povecavanju doza aas ili bilo cega drugog nego da su jednsotavno genetski uskraceni po pitanju myotubules-a/


Ali ni ti tzv geneticari ne mogu da se oslone mnogo na celu ovu pricu iz prostog razloga sto i unatoc tome sto su podareni sa genetikom razvoja celija,celije ne mogu da rastu sa tim kontinuitetom sa kojim bi neko hteo tj aas jednostavno ne mogu da STVORE NOVO JEZGRO ILI NOVU STANICU..\

E ovde stupaju na snagu peptidi.
Peptidi u kratkom vremenu povecavaju mogucnost rasta myotubulesa jer njihovo dejstvo je na taj nacin sto bukvalno sakupljaju na gomilu celije koje su odradile svoj posao i zamenjjuju ih sa drugim reklo bih se odraslim myotubulesima i naravno uvecavaju samim tim broj jezgra podloznih za razvoj.To znaci da mogu da se razvijaju stalno i naavno lakse rastu.
Moguce je da od pojedinca do pojedinca bude nekih osicjalicja i razlika u celijskom razvoju ali sustina je ovo sto sam rekao.
MGF je jedna od tih stvari sto bi prevedno znacilo da nema vise negativnih ucianka..nema vise PCT nema vise bojazni da ce kg da odu u nepovrat.

MGF izaziva tzv lokalne efekte na skeletnm misicima ali bez njihove modifikacije moze da putuje telom.Kao sto sam vec rekao MGF ima mgoucnost uvcanja misicnoh celija i sto je najbtinije te novo nastale celije postaju deo odraslih celija,a samim tim omogucavaju novim celijama da se formiraju.

Tokom ranih istrazivanja u vezi skeltnih misica,naucnici su pokusavali sve i svasa da urade sa misicnim celijama..ali kada je doslo do nekih revolucionarnih otrkirca tj spajanj tzv sateltiskih celija sa myotubulama dosli su do jedinstvenog zakljucka o procesu kidanja i oproavka misicnih celija tj zamene ostecenih sa novim sto do sada nije bio moguce.
Sa ovim su naucinici resila mnoge dileme i pomogli u pronalazenju resenja za recimo misicnu distrofiju tj ciji jr problem resen bas otrkivanjem toga da je moguc rast novih celija pored postojecih.

Problem kod MGF je taj sto je on stablian samo u vodi a prilikom IM primene svima nam je jasno da onda omdah odlazi u krv ali na nasu zalost on nije stablian u krvnoj palzmi duze od 1 min.
Ovde naravno pricam o sintetski napravljnom MGF.
Sa tzv PEGYLATING sistemom sinteski MGF moze da se prilagodi tako reci situaciji te da bude ucinkovit isto kao i bioloski MGF


PEGYLATING je klinicki odobrena tehnolgoija da se stabilzuje sintestski MGF,a zasnovana je na tome da sastavljanjem polyethinol glycol-a i MGF dobija se stablina koncentracija sprema da bude stabizlovana u krvi.
Oni koji se malo vise razumeju u to sta je polyethinol ce da pitaju kako ta supstanca moze da stbilzuje bilo sta.
Pa jednsoavno..,polyethinlska struktura stiti peptid od rzloganja u krvi,tj bukvlano ga okruzuje sa svojom molekularnom strukturom i dozvolajva peptidu da izadje samo onda kada treba da se spoji sa molekulom proteina,
Mnogi bilderi iz sale ovo nazivaju kao KORNJACINA KUCICA ZA MGF jel sa bas tako i ponasa tj peptid je siguran u svom okollopu od polytehiloa i pojavljuje sa samo onda kada treba,

I na kraju da ne dodje do zabune.vase telo nece dozvoliti celijama da se spajaju i stvarju nove ako nemaju sta da zamene ili ako nemaju sta da obnove!!
Znaci,korsiteci MGF mi stvaramo vise celija nego sto je to do sada bilo u ansem telu,ali isto tako uvecan broj celija koje smo stvrlili bas nam i ne znce mnogo U KOLIKO IH NE UPOTREBIMO

Znaci moramo da im damo signal da se spajaju sa starim celijma i da grade nove ,a signal za to je samo jak i krvnicki trening.
Znaci,nema veze sto smo stovirli mogucnost da imam nove celije ako ihe ne upotrebimo tj ako one nemaju sta da zamene odnosno jako dobro znamo na koji nacin mozemo da dovedemo misicnu celiju do ostecenje koje nam je u sustini predsavljalo problem do sada.

O dozirranju ne bih,jer mnogim ljudima je zloba i da se krivo ovaj text ne protumaci.



pgf-2-alfa je najmocniji od 6 razlicitih primarnih PROSTAGLANDINA PRIRODNO prisutnih u telu.
prostaglandini su po svom hem.sastavu modifikovane masne kiseline nastale enzimskom sintezom iz arhaidonske kiseline ,nalaze seu celom telu te deluju i kao neurotransmiteri.oni su glavni posrednici upalnih procesa te vecina analgetika i protiv upalnih lekova deluje preko kocenja enzima COX 2 --ciklooksigenaze,a s time i sinteze prostaglandina.pgf-2 je otkiven tek u skorije vreme i od tada su dokazana njegova ogromna anabolicka dejstva.



pgf-2 pojacava anabolicka dejstva insulina pa ko uzima insulin u te svrhe koristi insulin u majim kolicinama,a rezultati su jos bolji.izmedju ostalog steroidi uzrokuju povecanje misica i kroz lokalno povecanje nivoa pgf-2 .pa dodavanjem pgf-2 rast postaje neuporedivo veci.nakon injekcije pgf se zadrzava u telu samo nekoliko min.,a zatim se metabolise u neaktivne sastojke uglavnom u plucima.cak i za tako kratko vreme je dovoljno da jake lokalne i opste anabolicke ucinke

.

za najbolje rezultate treba davati injekcije 3do5 puta na dan ,najbolje 30min.

posle jela.injekcije se daju duboko u misic i izazivaju kod vecine ogromne bolove.zbog toga je jako vazno pgf -2 davati naizmenicno u razlicite misicne grupe,a isto je vazno da davanje bude 2-3 dana nakon sto je doticna misicna grupa trenirana kako bi se smanjili bolovi.davanje injekcije pre samog treninga se ne savetuje jer je misic tada nesposoban za trening zbog jakih bolova i velike pumpe.potrebno je bar 24sata da prodje da bi se misic istrenirao.

JAKO VAZNA NAPOMENA
NIPOSTO GA NE UBRIZGAVATI U STOMAK I DONJI DEO LEDJA
OSOBE KOJE BOLUJU OD ASTME I BRONHITISA NE BI SMELE POMISLITI DA UZMU PGF-2
PGF-2 uzrokuje kontrakcije mokracnog mehura i creva pa se mora davati sto dalje od tih delova tela.



Bilderi ga najcesce daju u rame.triceps i listove jer time postizu ogroman napredak u razvoju tih misica koje naprosto bujaju nakon upotrebe pgf-2.rastu misici na celom telu ali najvise oni u koje se daje injekcija.vazno je davati injekcije naizmenicno u razne misice da ne bi doslo do neestetske disproporcije.ali prehodno dobro izuciti mesta moguceg davanja i anatomiju.injekcije i njihovo davanje nisu zezanje.moze biti jako opasno zbog ovog ili onog,zato ne igrajte se.takodje se morate informisati za doze,jer one se moraju strogo postovati,inace malo li preterate tesko vama.za vreme ciklusa sa pgf-2 dobro je uzimati creatin da ucinak bude jos veci.



Pozeljno je uzimati i neki vazodilatator poput clenbuterola da bi u nekim slucajevima sprecili otezano disanje.nuspojave mogu cesto biti---jaki bolovi u misicima,cesto mokrenje i stolica,povisena temperatura,stezanje krvnih zila u plucimai sl.neki ga koriste na kraju ciklusa sa steroidima,pa na taj nacin ociste androgene bez pada misica,sta vise jos ih i nabace.oni koji ga uzimaju moraju uz sebe imati aspirin ,ako ne mogu da trpe nus pojave,jer aspirin ponistava delovanje pgf-2.takodje jos jedna nuspojava je i jaka erekcija nevezana za steroide.
pored jakih anabolickih dejstava pgf-2 je jako snazno termogeno i lipoliticko sredstvo.znacajno podize telesnu temperaturu te naprosto izgara masno tkivo,i tu takodje bolje deluje lokalno.ali ne zaboravite u stomak i donja ledja niposto.u svakom slucaju i pored extra dejstava ovo nije preparat za svakoga i nije za igranje.informisite se dobro pre nego li napravite neku glupost.


"Ovaj tekst služi isključivo za informativne svrhe!!!!Ovim ne podstičemo uzimanje AAS pa se stoga ograđujemo od bilo kakvih poteškoća ili negativnih posledica!!!"

Jos jednom naglasvam da ja nisam lekar i da je ovaj text ne sluzi nikome kao podsticaj na upotrebu bilo cega ukljucijucui i MGF......te da so ove infomaicje informativne i u edukacione svrhe

ONLINE PRODAJA SUPLEMETACIJE i DODATAKA ISHRANI

www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php

Plaćanje pouzećem, po prijemu pošilke. Pošiljka se šalje brzom poštom.Vreme dostave 2-3 radna dana . CENA paketa (ispod 6.000 RSD) će biti uvećana po ceni tarifiranja brze pošte.

Ako kupujete proizvode čija ukupna vrednost prelazi 6.000 RSD dostava je BESPLATNA. Troškove brze pošte snosimo Mi.
Za kupovinu preko 10.000 RSD uz besplatnu dostavu ostvarujete i popust od 10%
Prilozi:
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana:
  • 1
Moderators: Pedja Petrovic
Time to create page: 0.259 seconds