ponuda

Dobro došli, gost
Username: Password: Zapamti me
  • Strana:
  • 1

TEMA: OSLOBODITE SE MASNIH NASLAGA UZ PROSTE SAVETE O ISHRANI I SUPLEMENTACIJ

OSLOBODITE SE MASNIH NASLAGA UZ PROSTE SAVETE O ISHRANI I SUPLEMENTACIJ 12 years 3 months ago #1

  • Pedja Petrovic
  • Pedja Petrovic's Avatar
  • OFFLINE
  • Moderator
  • http://wwwogistra-nutrition-sh​op.blogspot.com/
  • Poruke: 57
PAZNJA:U textu ce te da naidjete na neke preparate tj brendove kojih kod nas na trzsitu nema,ali zbog vernosti orginalnom prevodu nisam hteo da ubacujem druge preparate koji su INDENTICNI ili isti od kojih se svi mogu naci na nasem trzistu pod nekim drugim imenom ili imenima (prim.BIOTEST alpha mail je nista drugo do TRIBULUS ili fosfatidi su bogati zivora ZINKA kojeg imao kod nas u oblik ZMA itd,tj uglavnom je sve opisano tako da nije problem da se shvati bit)



Svako ko se treniranjem bavi izvesno vreme, kako fizički tako i mentalno, verovatno je shvatio da između telesne građe i hormona itekako postoji veza.



Ponekad, bez obzira koliko vodite računa o dijeti i/ ili treningu, izgledate loše.



možete biti mršavi, ali uz primetnu količinu sala na donjem stomaku, koji prosto poigrava svaki put kada se nasmejete. Ili, možete biti spremni za slikanje za naslovnu, ali ne možete da se oslobodite masnih baraba na vašem struku, popularnih ’’krofnica’’. Možda najgore od svega jesu mlitave grudi, sa dosta masti na spoljašnjem segmentu.



Jednim delom, možete se pravdati lošom genetikom, okrivljujući vaše roditelje.

Ili, kao što je veliki broj stručnjaka zaključio, problem može biti u lošem hormonskom stanju vašeg tela. To se, u nekim slučajevima, može ispraviti uz pravilnu dijetu i/ili suplementaciju.



Jedan od poznatih metoda podrazumeva merenje masnoće u telu na 12 različitih delova tela. Rezultati, tačnije odnosi između dobijenih rezultata određuju toleranciju na hidrate, zatim dnevni unos hidrata, nivo stresa, nivo androgena, pa čak i nivo hormona rasta.



Na osnovu ovih podataka, otvara se mogućnost za izradu odgovarajuće dijete i suplementacije.



Ovo su delovi tela koji podležu merenju:

Brada, obraz, grudi, triceps, deo leđa ispod lopatice, struk, ispod pazuha, deo oko pupka, koleno, list, kvadriceps, zadnja loža.



Među najznačajnijim jeste deo oko tricepsa, jer je on polazna tačka za sve ostale mere. Prosto rečeno, tanja koža na ovom delu znači viši nivo androgena. Postoje tvrdnje koje kažu da je merenje zone tricepsa toliko pouzdano, da se može utvrditi da li je i žena na anabolicima.



Što se muškaraca tiče, uzmimo da vežbač ima dobre rezultate u segmentu tricepsa, ali u predelu kvadricepsa i zadnje lože povišene. Ovaj problem ne može biti u vezi sa niskim testosteronom, već je stvar u testosteronsko- estrogenskoj aromatizaciji. Usledila bi estrogenska terapija

.

Ono što treba reći jeste da precizno merenje ovih telesnih segmenata nije nimalo jednostavno. Upravo zato, sve što vam treba jeste ogledalo, dva oka i minimalna samokritičnost.



Problem br. 1: ’’krofnice’’

Da li se pronalazite u rečenici da ste relativno mršavi, ali nikako da se oslobodite popularnih krofnica?

Ukoliko je tako, veće su šanse da vam je umanjena insulinska osetljivost.



Očigledno, trebate je povećati. Ovo je prilično lako: korigovanje plana ishrane, par proverenih suplemenata i malo volje.



Plan ishrane/suplementacije:

Biotest Receptor Max ( 2 kapsule, 30minuta pre svakog obroka)

Flameout ( 8-10 kapsula na dan)

Visok unos proteina

Dnevni unos hidrata 200g ili ispod

Pridržavajući se ovoga, efekti će biti primenti za par nedelja.



Problem br.2: ’’pivski stomak’’

Ukoliko ne možete da se oslobodite upornog ’’donjeg stomaka’’ odgovor verovatno leži u niskom testosteronu i visokom kortisolu.



Opet, rešenje je prosto:



Plan ishrane/suplementacije

Biotes Alpha Male ( 2 do 4 tablete dnevno)

Biotest Rhodiola (2 do 4 tablete dnevno)

Fosfatidil (800mg. Dnevno)



Suplement Alpha Male će povisiti nivo testa prilično brzo, Rhodiola uticati na smanjenje stresa, a fosfaditil smanjiti nivo kortisola.



Očekujte efekte u par predstojećih nedelja.



Problem br. 3: mlitave grudi

Ukoliko imate ovaj problem, može se desiti da vam je povišen estrogen, odnosno konverzacija testosterona u estrogen nije odgovarajuća.



Plan ishrane/suplementacije

Biotest REZ-V (3 tablete dnevno)

Biotest Flameout ( 8-10 tableta dnevno)



Vlaknasto povrće

REZ-V će preventivno delovati na konverziju testa u estrogen. Takođe sadrži i auriol makrogol- 32 gliceride koji pospešuju apsorpciju resveratrola (i drugih supstanci koje je teško svariti).



Omega 3 masne kiseline, DHA ( koje se nalaze u Flameout-u) predstavljaju snažne antiestrogene. To je jedan od razloga zašto Flameout, nasuprot velikom broju drugih sličnih suplemenata ima više DHA nego EPA.

Vlaknasto povrće poput brokolija, karfiola, kelja, kupusa sadrže indol – 3 karbinol, koji smanjuje nivo estrogena.



Primenjujući ovih nekoliko pravila, ili samo konzumiranje vlaknastog povrća u krajnjoj meri, može vam pomoći u rešanju ovog problema. Rezultati će biti vidljivi u periodu od nekoliko meseci.



ZAKLJUČAK:

Iako ove strategije daju efekta, imajte u vidu da su predviđene za relativno mršave ljude, koji imaju ove probleme. Ukoliko imate problema sa težinom generalno, prvo što treba da uradite jeste izrada pametnog plana ishrane i treninga.

Izvor: t-natio.com



ONLINE PRODAJA SUPLEMENTACIJE i DODATAKA ISHRANI


www.ogistra-nutrition-shop.com/index.php



Plaćanje pouzećem, po prijemu pošilke. Pošiljka se šalje brzom poštom.Vreme dostave 2-3 radna dana . CENA paketa (ispod 6.000 RSD) će biti uvećana po ceni tarifiranja brze pošte.

Ako kupujete proizvode čija ukupna vrednost prelazi 6.000 RSD dostava je BESPLATNA. Troškove brze pošte snosimo Mi.
Za kupovinu preko 10.000 RSD uz besplatnu dostavu ostvarujete i popust od 10%
Prilozi:
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
  • Strana:
  • 1
Moderators: Pedja Petrovic
Time to create page: 0.170 seconds