ponuda

Fitnes fotografija

fitnes fotografijaOdradite u teretani hard core trening, u ogledalu vidite sve te napumpane mišiće i pomislite zašto ne zabeležiti taj jedinstveni momenat jednom fotografijom. Uzmete mobilni sa kamerom i slikate se.Iznenadjenje! Ne izgledate ni približno onako kao u ogledalu!

Zasto? 
Ne bih znao da vam kazem ali oni, čarobnjaci sa magicnim fotoaparatom(i jos gomilom opreme),fotografi definitivno znaju odgovor na to pitanje.
 I ja sam pristalica tvrdnje da je najbitnije da vi sami znate da ste napredovali i da ne treba to drugima na silu pokazivati. Medjutim, kakve bi pevač imao koristi da otpeva vrhunsku pesmu a da to ne predstavi publici? Danima,  mesecima, godinama ostavljate krv i znoj u teretani da bi izgradili savršeno telo i posle svega da to čuvate samo za sebe!?

Ne, pokažite to celom svetu!

Prezentujte sebe. Naravno da su vaše fotografije u WC-u sa vodokotlićem u pozadini loša prezentacija.E zbog toga postoje Fotografi.Fotograf koji zna da radi svoj posao će napraviti faotografiju na kojoj ćete izgledati bolje nego što sebe vidite u ogledalu. 

fitnes fotografija

 On zna pod kojim osvetlenjem će se ocrtati koji mišić,koliko bilceva će koristiti, da li treba koristiti one kišobrane i ostala čuda da bi se napravila vaša savršena fotografija. Vama ostaje samo da pozirate.

Fitnes fotografija moze doneti ,ne samo divljenje i poštovanje prema vašem radu, nego i profit. Uzeću svoj primer. Već nekoliko godina aktivno treniram u teretani, skinuo sam suvišne masti i nabacio odredjenu količinu mišićne mase. Hteo sam to pokazati svima i uradio sa seriju fotografija sa najboljim fotografom u Šapcu Mladenom Kostićem i bio sam potpuno zadovoljan sa fotografijama.Sa tim fotkama sam otišao na kasting u jednu našu modnu agenciju i sad radim kao njihov fotomodel. Svaki dinar uložen za pravljenje profesionalnih fotografija se isplatio.

fitnes fotografija


Fotografije su jedan od dokaza vašeg truda, imajte ih uz sebe.